Excellent toothpaste
without the waste

Helt Naturlig. Ingen Plast. Inget Skitsnack

Smyling är lätt

Ta en tablett…

TUGGA

Med en fuktad tandborste…

GNUGGA

 Skölj munnen och…

SMYLE

MMM. JAG HAR NÅGRA FRÅGOR.

Ja, Du måste fortfarande använda tandborste! SMYLING ÄR LÄTT! TUGGA en tablett men tänderna, GNUGGA (borsta) med väl fuktad tandborste i 2 minuter, Skölj och SMYLE. Repetera 2 gånger om dagen.

Med hjälp av naturlig kokosolja så löddrar de. Din mun behöver inte en överväldigande skumfest orskad av kemikalier, vilket är regeln hos vanliga kommersiella tandkrämer, Kort och gott: det är egentligen en marnadsföringsploj! Våra tabletter skummar bara så mycket som krävs för att det skall kännas fräscht och för att de skall rengöra dina tänder och tandkött. Precis som med allt annat nytt kanske du behöver några dagar för att vänja dig men efter det kommer du aldrig att ”tuba” igen.

Om du börjar använda SMYLE kommer du att spara en tandkrämstub varje månad. I en familj på 4 personer kan det verkligen bli en del! Inte bara sparar du på plastskräp men också på olja som krävs för att producera plasten.

Vi startade Smyle för att vi ville borsta våra egna tänder utan skadliga kemikalier. De flesta tandkrämer innehåller starka kemikalier så som natrium lauryl sulfat och mikroplaster. Många testas på djur. Våra tabletter är gjorda av naturliga ingredienser och är Vegan (inga djurförsök). Just nu jobbar vi med våra leverantörer för att eko certifiera produkterna och hoppas vara färdiga med detta i slutet av 2020.

Baspaketet består av en glasflaska med en månadsförbrukning av tabletter (65 st) Vi säljer dessa i en kartong med 10 flaskor. Refillerna kommer i försluten pappersförpackning med 65 tabletter. Påsarna ligger förpackade i kartong med 20 st. Bulkförpackning kommer i försluten plastpåse på 10 kg=20000 tabletter, ytterförpackning wellkartong.

Medvetenheten om att vi måste ställa om till en mer hälsosam och hållbar konsumtion ökar. Att då som företag kunna visa att man söker samarbete med produkter/företag som seriöst står just för det är en nödvändighet för att skapa trovärdighet gentemot kundkretsen. Den allt mer omskrivna Greenwashingen kommer inte att fungera i långa loppet.

Vi är mitt i certifieringsprocessen i samarbete med ledande Europeiska Certifierings Organ.

Ja. Vi är alla vana vid reklam med stora klutttar av tandkräm på tandborsten. I verkligheten behövs bara en liten ärtstorlek Eller 1 tablett.

Ja, i snitt +/-15% är kvar i tuben, Och därför att du troligen lägger för mycket på borsten från början så räknar vi med 25% av tandkrämen ÄR BORTSLÖSAD. Med andra ord Smyle hjälper också till att förhindra ”tandkrämsslöseri”.

Vi levererar en basförpackning med en snygg glasflaska, en ”juvel” för ditt badrum kan man säga. Sen fyller vi på flaskan med våra refillförpackningar som är gjorda av papper – det är superlätt, komposterbart och återvinningsbart. En månads borstande kräver 65 tabletter, vilöket tillsammans med vår återvinningsbara förpackning väger 32 gram. En full tandkrämstub, 75 ml, väger 109 gram, inklusive all icke återvinningsbara- icke nedbrytbara plast.

Så Smyle är bättre på alla sätt.

Under vår introduktionsperiod har vi inga minikrav på den första beställningen och debiterar ingen frakt. Fortsättningsvis debiterar vi en fraktavgift på 50:- på beställningar under 2000:-. Alla beställningar görs för hela förpackningar.

Smyletabletterna har en hållbarhet på 36 månader.

Här kan du köpa Smyle Tandtabletter:

Vill du bli Återförsäljare?

Smyle Tandtabletter tillverkas i Holland i samarbete med Acadermy of Dentistry Amsterdam. I Sverige marknadsförs tabletterna av Ecoworld of Scandinavia AB.
Vi vill gärna komma i kontakt med intresserade återförsäljare.
Vi tycker ju att produkten är så bra på så många sätt.
Du hittar oss i:
Eller använd formuläret till höger.

Kundens ömdomen

 “Det känns så rent och innehållet är verkligen toppen!”

Elisabeth, Tandhygienist

 “Jag gillar idén med tabletter och det känns fräscht!”

Irma i Ystad

 ” Den absolut bästa “tandkrämen” jag har stött på både ur miljö- och hälsoaspekt!”

Anna, leg.tandläkare

 ” Jag ville inte tro att det var sant att bara 20% av alla plasttuber återvinns. 80% hamnart alltså i havet och som deponi. Skrämmande”

Ann-Christine i Grebbestad

Tråkigt meddelande!

Pga produktionstekniska problem är all produktion av Smyletabletter avstannad och vi kan inte ta emot några nya beställningar. Återkommer med ny info så fort vi kan.